Ketten sérültek meg a táti úti balesetben

Kedden délután néhány perccel 15 óra előtt személyi sérüléssel járó közúti baleset történt a 11-es főút Esztergom és Tát közötti szakaszán. Információink szerint a Szentléleki-patak hídjának közelében eddig ismeretlen okokból két személygépkocsi frontálisan ütközött. A csattanás hatalmas erejű lehetett, hiszen az egyik jármű az ütközés következtében felborult.

Kedden délután néhány perccel 15 óra előtt személyi sérüléssel járó közúti baleset történt a 11-es főút Esztergom és Tát közötti szakaszán. Információink szerint a Bottyán-tó közelében eddig ismeretlen okokból két személygépkocsi frontálisan ütközött. A csattanás hatalmas erejű lehetett, hiszen az egyik jármű az ütközés következtében felborult.

A balesethez az esztergomi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járműket, majd a kiérkező rendőrök a műszaki mentés idejére teljes útzárat rendeltek el. A közlekedők a 10-es és a 117-es úton kerülhetnek.

Az Esztergom és Tát között húzódó 11-es, valamint 117-es út rendkívül balesetveszélyes útszakaszként tartják számon. Tavaly a Bottyán-tó és az elágazás közötti szakaszon fának csapódott egy Skoda Fabia típusú személygépkocsi, amelynek utasát sikerült kimenteni az égő járműből.

(Fotó: Lobog Csongor)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!