Nárcisz

Hídlap

Ketten sérültek meg a táti úti balesetben

Kedden délután néhány perccel 15 óra előtt személyi sérüléssel járó közúti baleset történt a 11-es főút Esztergom és Tát közötti szakaszán. Információink szerint a Bottyán-tó közelében eddig ismeretlen okokból két személygépkocsi frontálisan ütközött. A csattanás hatalmas erejű lehetett, hiszen az egyik jármű az ütközés következtében felborult.

Hirdetések

A balesethez az esztergomi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járműket, majd a kiérkező rendőrök a műszaki mentés idejére teljes útzárat rendeltek el. A közlekedők a 10-es és a 117-es úton kerülhetnek.

Az Esztergom és Tát között húzódó 11-es, valamint 117-es út rendkívül balesetveszélyes útszakaszként tartják számon. Tavaly a Bottyán-tó és az elágazás közötti szakaszon fának csapódott egy Skoda Fabia típusú személygépkocsi, amelynek utasát sikerült kimenteni az égő járműből.

(Fotó: Lobog Csongor)

Hirdetések

  • Hétfőtől a szórakozóhelyeken is viselnünk kell a maszkot

    A kormány hétfőtől a vendéglátásra és a szórakozóhelyekre is kiterjeszti a kötelező maszkhasználatot – jelentette be a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti központjának vezetőhelyettese a csütörtöki online sajtótájékoztatón.

    Hídlap
  • Facsemetéket ültettek el Dömösön

    Október 28-án, szerdán ültették el Dömösön, a falu központjában ültették el azokat a facsemetéket melyeket az Agrárminisztérium Településfásítási Programjában nyert el a községi önkormányzat. A feladatokból Szentpéteri Sándor erdőkért felelős helyettes államtitkár és dr. Völner Pál, a térség országgyűlési képviselője is szerepet vállalt.

    Hídlap