Utolsó útjára kísérhetjük Farsang Ferkót

A VPN is an essential component of IT security, whether you’re just starting a business or are already up and running. Most business interactions and transactions happen online and VPN

Március 5-én a tokodi Nagyvölgyben rendezik meg a Farsangtemetést, amelyen látványosan búcsút intenek a farsangi időszaknak, egyesek szerint a téli hónapoknak is. A nagyközség népszerű rendezvényén változatos, humoros műsorral is kedveskednek a jelenlévőknek, majd a búcsúztatást követően utolsó útjára kísérhetjük Farsang Ferkót.

A márciusi rendezvényen ezúttal is fellép a Borvirág Táncegyüttes, amely már javában készül a szereplésre, minden bizonnyal a Pá-Di-Di Táncegyüttes produkcióját is vastapssal jutalmazza a közönség. A Bukott angyalokat sem kell bemutatni senkinek, hiszen rendszeres résztvevői a Farsangtemetésnek.

A humoros műsor után némileg komorabb hangulat lesz úrrá a Nagyvölgyön, ahol Derzson atya és a tokodiak elbúcsúztatják Farsang Ferkót. Az utolsó útjára kísért, majd a máglyán elégetett szalmabábúval jelképesen a farsangtól és a téltől is búcsúznak. A műsor végén teával, forralt borral, zsíros kenyérrel kínálják a vendégeket.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!