Szabina

Hídlap

Muzslai sikerrel zárult a hatodik Farsangi Focikupa

Hatodik alkalommal rendezték meg Muzslán a Farsangi Focitornát, amely nagy hagyományokkal bír a térségben. Az Endrődy János Alapiskola és az AC Muzsla sportszervezet közös rendezvényén hat csapat vett részt. A döntőben igazi felvidéki rangadót vívtak, ahol a Muzsla nagy csatában 2:1-re győzte le a Szőgyén csapatát.

Hirdetések

A muzslai iskola ebben az évben Balatonszárszó, Kéménd, Kürt, Nyergesújfalu és Szőgyén korosztályos, U15-ös diákcsapatait látta vendégül. A szervezők a házigazdákat és ellenfeleiket két darab, három csapatos csoportba sorolták be. A helyosztók során a Balatonszárszó a Kürt elleni győzelmével szerezte meg az ötödik helyet.

A bronzéremért is nagy csata volt, végül a kéméndi diákok állhattak fel a dobogó legalsó fokára, a Nyergesújfalu pedig negyedik helyen zárt. A döntőben a két kvartett győztese találkozott. A finélában a Muzsla diadalmaskodott, a Szőgyén elleni 2:1-es sikerével magabiztosan hódította el a trófeát.

(Fotó: Muzsla község közösségi oldala)

Hirdetések
  • Két autó ütközött össze Esztergomban

    Anyagi káros baleset történt október 27-én, kedden reggel a 111-es főút esztergomi belterületi szakaszán, a MOL benzinkút és a körforgalom között. A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságtól megtudtuk: mindkét sofőrt helyszíni bírságot kapott.

    Hídlap
  • Néma főhajtással emlékeztek 1956 esztergomi mártírjaira

    Október 26-án, hétfőn este a koronavírus-járványra való tekintettel műsor nélkül emlékeztek meg az 1956-os forradalom és szabadságharc esztergomi áldozatairól. Az elhunytak neveit tartalmazó táblánál, majd a Mindszenty szobornál is fejet hajtottak a jelenlévők.

    Hídlap