Orsolya

Hídlap

Pozsonyban is hengereltek az esztergomi kick-boxosok

Az elmúlt hétvégén mintegy ezer sportoló részvételével rendezték meg Pozsonyban a Slovak Open elnevezésű nemzetközi versenyt, amelyen összesen kilenc érmet gyűjtöttek Olasz Attila tanítványai. Kajtár Bence jó szériáját folytatva duplázni tudott, Vígváry Viktor pedig háromszor állhatott fel a dobogó legfelső fokára.

Hirdetések

Ismét kíváló versenyhétvégét tudhat maga mögött az Esztergomi Kick-Box SE csapata, akik ezúttal a szlovák fővárosban csillogtatták meg tehetségüket. A versenyzők az utánpótlás és a felnőtt küzdelmek során is lehengerlő teljesítményt nyújtottak, a delegáció összesen hat aranyat, két ezüstöt és egy bronzot zsebelt be Pozsonyban.

Tóth Dénes a kick-light szabályrendszerben, cadet 2. korosztályban szerepelt, a fiatal sportoló a -37 kilogrammosok mezőnyében bronzérmet szerzett. Magyar Szabolcs a junior mezőnyben, szintén kick-lightban indult, ahol a -69 kilogrammos súlycsoport ezüstérmese lett. Jánosi Máté a felnőttek között szerepelve, light-contact stílusban, a -84 kilogrammos kategória győzteseként zárta a pozsonyi kalandot.

Kajtár Bence ezúttal duplázott, hiszen light-contactban a -74 kilogrammosok junior és felnőtt mezőnyében is a dobogó legfelső fokára állhatott fel. Vígváry Viktor (-94 kg) még őt is túlszárnyalta, hiszen light-contactban a felnőttek és a juniorok között is diadalmaskodott, míg a kick-light stílus junior versenyében sem talált legyőzőre. A negyedik döntőjét mindössze két ponttal veszítette el, így a felnőttek között ezüstérmet szerzett.

(Fotó: Esztergomi Kick-Box SE. A fényképről Bujalka István Benedek, Tóth Dénes, Baráth Albert Károly és Gönczi Máté hiányzik.)

Hirdetések

  • Koronavírus miatt rendkívüli szünetet rendeltek el a Babits iskolában

    „Tájékoztatom a szülőket, hogy iskolánkban az Operatív Törzs 2020. október 21-22. napjára rendkívüli szünetet rendelt el, a koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében” – közölte Fazekas Bernadett intézményvezető az Esztergomi Babits Mihály Általános Iskola honlapján.

    Hídlap
  • Kozmetikusoknak tartott továbbképzést a kamara

    Negyvenen jelentkeztek arra a kozmetikus szakmai fórumra, melynek a Komárom-Esztergom Megyei Kereskedelmi és Iparkamara tatabányai székháza adott otthont – írja a KEMKIK. A járványügyi előírásokra maximálisan odafigyelve tartották meg az előadást. A meghirdetett program célját Pallos Jánosné, a kézműipari tagozat 2. résztagozati elnöke foglalta össze.

    Hídlap