Pilismaróti biatlonista szerepel az Európa-bajnokságon

Magyar idő szerint 17:15-kor kezdődik az Eurosport 2 televízión a Minszkben zajló Biatlon Európa-bajnokság női egyéni futamának közvetítése, amelyen a magyar válogatott kerettag Pónya Sára is rajthoz áll. A pilismaróti versenyzőt nagy reményekkel várja első felnőtt versenyét, amelyen hármas rajtszámmal láthatjuk őt.

Magyar idő szerint 17:15-kor kezdődik az Eurosport 2 televízión a Minszkben zajló Biatlon Európa-bajnokság női egyéni futamának közvetítése, amelyen a magyar válogatott kerettag Pónya Sára is rajthoz áll. A pilismaróti versenyzőt nagy reményekkel várja a mai futamot, amelyen hármas rajtszámmal láthatjuk őt.

A Magyar Sí Szövetség hivatalos északi sí válogatottja több helyezést javított az idei szezon ranglistáján, köszönhetően annak, hogy Pónya Sára és társai profikat meghazudtoló módon készülnek a megmérettetésekre. A sífutásban és biatlonban is versenyző pilismaróti sportoló idén Szlovákiában is Csehországban is szerepelt. A fehérorosz fővárosban zajló kontinensviadal minden bizonnyal mérföldkő lehet pályafutásában, egy jó szerepléssel akár a világelit közelébe kerülhet.

(Fotó: Pónya Sára közösségi oldala/ Pónya Sára középen látható)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!