Nárcisz

Hídlap

Rövid időn belül kétszer is megrongálták az Enni adok ételdobozt

A Re-Formáló Egyesület tájékoztatása szerint valaki szándékosan megrongálta az esztergomi Simor János út 98. szám alatti Enni adok ételdobozukat. Helyreállították, háromszor feltöltötték, majd valaki ismét megrongálta. Az egyesület feljelentést tett a rendőrségen és várja a szemtanúk jelentkezését.

Hirdetések

A rászorulókon segítő civil szervezet szomorú hírt tett közzé a közösségi oldalán, miszerint az autóbuszállomás közelében található Enni adok ételdobozukat szándékosan megrongálták. Először nem posztoltak róla semmit, hanem kimentek a helyszínre, megjavították, majd az önkéntesek még az nap háromszor feltöltötték.

Azóta valaki újfent úgy gondolta, hogy jó móka a szekrényt összetörni, amellyel kapcsolatban rendőrségi feljelentést tettek. A hatóságok kikérik a buszvégen található kamera felvételeit is, így minden bizonnyal hamarosan fény derülhet az elkövető kilétére. A szervezet kéri, hogy aki bármilyen információval tud a rongálással kapcsolatban szolgálni, az jelezze nekik.

(Fotó: Enni adok ételdoboz)

Hirdetések

  • Hétfőtől a szórakozóhelyeken is viselnünk kell a maszkot

    A kormány hétfőtől a vendéglátásra és a szórakozóhelyekre is kiterjeszti a kötelező maszkhasználatot – jelentette be a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti központjának vezetőhelyettese a csütörtöki online sajtótájékoztatón.

    Hídlap
  • Facsemetéket ültettek el Dömösön

    Október 28-án, szerdán ültették el Dömösön, a falu központjában ültették el azokat a facsemetéket melyeket az Agrárminisztérium Településfásítási Programjában nyert el a községi önkormányzat. A feladatokból Szentpéteri Sándor erdőkért felelős helyettes államtitkár és dr. Völner Pál, a térség országgyűlési képviselője is szerepet vállalt.

    Hídlap