Orsolya

Hídlap

Felújítják a Vaskapu-hegy kilátóteraszát

Néhány hétig tartó munka keretében felújítják Vaskapu-hegyen található kilátóteraszt. Az interneten keringő információk igazak lehetnek, ugyanis már elkezdődött a jelenlegi faépítmény bontása. Minden bizonnyal a turistaszezon kezdetére befejeződnek a munkálatok, így tavasztól megújult környezet várhatja a kirándulókat.

Hirdetések

Egy helyszínen járó hölgy az egyik közösségi oldalon írt arról, hogy bontják a Vaskapu-hegyen található menedékház előtti kilátóteraszt. Az interneten olvasható további bejegyzésekből az is kiderül, hogy már ősszel sem engedték, hogy az építmény egyes részeit igénybe vegyék az étterem vendégei, vélhetően amiatt, hogy már akkor is rossz állapotban volt a faépítmény.

Információink szerint a korhadt deszkák elbontása után megújult, szebb környezet várja majd a kirándulókat. A szelfizősterasz ezután még nagyobb népszerűségre tehet szert.

(Fotó: booking.com)

Hirdetések
  • Koronavírus miatt rendkívüli szünetet rendeltek el a Babits iskolában

    „Tájékoztatom a szülőket, hogy iskolánkban az Operatív Törzs 2020. október 21-22. napjára rendkívüli szünetet rendelt el, a koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében” – közölte Fazekas Bernadett intézményvezető az Esztergomi Babits Mihály Általános Iskola honlapján.

    Hídlap
  • Kozmetikusoknak tartott továbbképzést a kamara

    Negyvenen jelentkeztek arra a kozmetikus szakmai fórumra, melynek a Komárom-Esztergom Megyei Kereskedelmi és Iparkamara tatabányai székháza adott otthont – írja a KEMKIK. A járványügyi előírásokra maximálisan odafigyelve tartották meg az előadást. A meghirdetett program célját Pallos Jánosné, a kézműipari tagozat 2. résztagozati elnöke foglalta össze.

    Hídlap