Újra lesz Bajna-Lábatlan rali?

Április 13-i hétvégén rendezhetik meg a Bajna-Lábatlan ralit - derül ki a Rally-CrossInfo nevű közösségi oldalára feltöltött előzetes versenynaptárból. Ezzel a Rally3 (Magyar Amatőr Rallye Bajnokság) egyik olyan, ikonikus versenye térne vissza, amely több ezer ember számára nyújt szórakozási lehetőséget.

Április 13-i hétvégén rendezhetik meg a Bajna-Lábatlan ralit – derül ki a Rally-CrossInfo nevű közösségi oldalára feltöltött előzetes versenynaptárból. Ezzel a Rally3 (Magyar Amatőr Rallye Bajnokság) egyik olyan, ikonikus versenye térne vissza, amely több ezer ember számára nyújt szórakozási lehetőséget.

A Magyar Amatőr Rally Bajnokság (MARB) 2018-as évadában még északi és déli régióra lebontva szerepeltek a versenyhétvégék. Úgy tudjuk, hogy idén egy divízióban kapnak helyet a futamok. Némi meglepetésre a listát szemlélve a Lábatlan-Bajna versenyről is olvashatunk, amelyet a tavalyi évben nem rendeztek meg.

Arról nincsenek információink, hogy a Bajna és Nyergesújfalu között húzódó 1125-ös út felújítása akadályozhatja a verseny megrendezését. Mindenesetre sokak örömére egy év kihagyás után visszatér az ominózus verseny.

(Fotó: Rallyheart/Jordan)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!