Civil segítséggel újították fel a kórházi masszázságyakat

A VPN is an essential component of IT security, whether you’re just starting a business or are already up and running. Most business interactions and transactions happen online and VPN

Az esztergomi kórház három darab használaton kívüli, rehabilitációs célokat szolgáló masszázságyának felújításában segédkezett a Civilek a Fejlődő Városért Egyesület. A dorogi szervezet tagjai egy lábatlani kárpitost bíztak meg a munkálatokkal, nekik köszönhetően újra eredeti funkciójukat láthatják el az eszközök.

Anapokban két különböző civil csoport sietett az esztergomi Vaszary Kolos Kórház segítségére. Amint arról a hidlap.hu is beszámolt, az Erka Kincsestár és Varrósuli harmadik akciójának köszönhetően az újszülött részleg ötvenként darab takaró-, valamint harmincnyolc darab kocsihuzatot és harminc darab angolpólyát kapott.

Ezúttal a dorogi Civilek a Fejlődő Városért Egyesület három darab használaton kívüli, rehabilitációs célokat szolgáló masszázságy felújítását vállalta magára. A betegek által kedvelt, elhasználódott ágyakat lábatlani segítséggel újították fel. Az egy fix és két összecsukható ágy kárpitozását Koloszár Krisztián és felesége Mónika végezte el.

A civilek köszönik az érintettek nevében a nagylelkű felajánlást és remélik, hogy jó szolgálatot tehetnek az eszközök.

(Fotó: varkapu.info)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!