Két autó égett ki Lábatlanon

Tűz ütött ki szombat reggel egy kétszintes lábatlani társasház mélygarázsában - olvasható a katasztrófavédelem tájékoztatójában. A Rákóczi Ferenc úton található ingatlant a beavatkozás idejére elhagyták a lakók, majd információink szerint a szellőztetés után visszaköltözhettek otthonaikba.

Tűz ütött ki szombat reggel egy kétszintes lábatlani társasház mélygarázsában – olvasható a katasztrófavédelem tájékoztatójában. A Rákóczi Ferenc úton található ingatlant a beavatkozás idejére elhagyták a lakók, majd információink szerint a szellőztetés után visszaköltözhettek otthonaikba.

Szombaton délelőtt egy lábatlani kétszintes társasház mélygarázsában csaptak fel a lángok: utólag kiderült, két személyautó gyulladt ki. A tűzesethez a nyergesújfalui hivatásos tűzoltók mellett bajnai és esztergomi egységek is érkezetk, majd a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett két vízsugárral megfékezték a tüzet. A lakókat az oltás idejére kiköltöztették, majd az egységes nagy teljesítményű ventillátorokkal kiszellőztették az épületeket. Úgy tudjuk, hogy a lakók az utómunkálatok után visszaköltözhettek otthonaikba.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!