Dömötör

Hídlap

Pilismaróti ezüst, csolnoki bronzérem született a Téli Műfüves Bajnokságban

A Szákszend elleni 5:1-es sikerével a Csolnok szerezte meg a megyei másod- és harmadosztályban szereplő csapatok számára kiírt Téli Műfüves Bajnokság bronzérmét. A Pilismarót az elődöntőben 13 góllal mattolta a Szákszendet, majd a fináléban a Környe ellen 3:0-s vereséget szenvedtek, így második helyen zártak.

Hirdetések

Befejeződtek a január óta tartó Téli Műfüves Bajnokság küzdelmei. Amíg a megyei elsőosztályban szereplő alakulatok mezőnyében a Nyergesújfalu és a Sárisáp ezúttal nem jutott tovább csoportjából, addig a másod- és harmadosztályú csapatok között a Pilismarót és a Csolnok is remekelt.

A csoportmérkőzéseket a marótiak pontveszteség nélkül vívták meg, a második helyre pedig az a Csolnok futott be, amely egyedül a Pilismaróttól szenvedett vereséget. Az elődöntőben a Pilismarót 13:0-s kiütéses sikerrel abszolválta a Szákszend elleni találkozót, majd a fináléban a Környe csapatával találkoztak. A döntőben végül nem tudták megismételni a korábbi diadalt: 3:0-s vereséget szenvedtek, így ezüstéremmel zárták a sorozatot.

A Csolnok az elődöntőben a későbbi aranyérmes Környével találkozott: az izgalmakkal teli találkozón Barlangi Balázs szerzett vezetést a hazaiaknak, a vendégek viszont Békefi Bence duplájával kiharcolták a győzelmet. A bronzéremért vívott csatát a Csolnok nyerte meg, amelyen 5:1-re múlták felül a Szákszend csapatát.

(Fotó: Csolnoki Szabadidő Sportegyesület Facebook oldal)

Hirdetések
  • Az esztergomi futballklub több stábtagja is karanténba került

    A stábtagok közül többen is karanténba kerültek, ezért elmaradnak az edzések, illetve a mérkőzések – közölte hivatalos oldalán az FC Esztergom. A vírus megállítása érdekében másfél hétig zárva lesz a futball centrum is. A klub közleményét változatlan formában tesszük közzé. „Kedves Szülők , Játékosok! Sajnálattal közöljük, hogy stábtagjaink közül többen is karanténban vannak jelenleg. A …

    Hídlap