Tizenöt doboznyi könyvet adományoztak a muzslai könyvtárnak

A napokban tizenöt doboznyi könyvet adományozott a Laskai Osvát Antikvárium a Muzslai Községi Könyvtárnak - olvasható a felvidéki község Facebook oldalán. A dolgozók interneten köszönték meg a több mint száz kötetből álló ajándékcsomagot. Minden bizonnyal igazi ritkaságokat is kaptak, amellyel tovább bővíthetik kínálatukat.

A napokban tizenöt doboznyi könyvet adományozott a Laskai Osvát Antikvárium a Muzslai Községi Könyvtárnak – olvasható a felvidéki község Facebook oldalán. A dolgozók interneten köszönték meg a több mint száz kötetből álló ajándékcsomagot. Minden bizonnyal igazi ritkaságokat is kaptak, amellyel tovább bővíthetik kínálatukat.

Az esztergomi Laskai Osvát Antikvárium a minap tizenöt doboznyi könyvet adományozott Muzsla község könyvtárának. A felvidéki település intézményének munkatársai az interneten fejezték ki köszönetüket az ajándékokért, amelyekkel tovább bővíthetik a palettáját. Bár a számbavételezés, és katalogizálás napokig eltarthat, bíznak benne, hogy sokan forgatják majd kezükben a regényeket és a kortárs szerzők műveit.

(Fotó: Muzsla község Facebook oldala)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!