Szabina

Hídlap

Megtisztították az iskola környezetét

Az Esztergomi József Attila Általános Iskola idén is csatlakozott a TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért akcióhoz: a Fenntarthatósági témahét jegyében kesztyűt ragadtak a diákok és pedagógusok, akik közös erővel gyűjtötték zsákokban az Örökös Ökoiskola címmel kitüntetett intézmény környezetében eldobált szemetet.

Hirdetések

A TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért akció keretében országszerte, köztük Esztergomban is önkéntesek járják az elhanyagolt területeket és gyűjtik össze az eldobált szemetet. Az Esztergomi József Attila Általános Iskola rutinos résztvevőként idén is csatlakozott a kampányhoz: a Fenntarthatósági témahét jegyében a diákok és a pedagógusok iskolájuk környezetét tisztították meg a hulladéktól.

Miután végeztek a munkával, közös fényképpel állítottak emléket példamutató cselekedetüknek.

(Fotó: Esztergomi József Attila Általános Iskola)

Hirdetések

  • Két autó ütközött össze Esztergomban

    Anyagi káros baleset történt október 27-én, kedden reggel a 111-es főút esztergomi belterületi szakaszán, a MOL benzinkút és a körforgalom között. A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságtól megtudtuk: mindkét sofőrt helyszíni bírságot kapott.

    Hídlap
  • Néma főhajtással emlékeztek 1956 esztergomi mártírjaira

    Október 26-án, hétfőn este a koronavírus-járványra való tekintettel műsor nélkül emlékeztek meg az 1956-os forradalom és szabadságharc esztergomi áldozatairól. Az elhunytak neveit tartalmazó táblánál, majd a Mindszenty szobornál is fejet hajtottak a jelenlévők.

    Hídlap