Felújítják az annavölgyi polgármesteri hivatal épületét

A munkaterület átadása után elkezdődött az annavölgyi polgármesteri hivatal, valamint idősek klubja épületének energetikai korszerűsítése - olvasható az önkormányzat közösségi oldalán. Információink szerint a munkálatok néhány hónapig tarthatnak, amelynek eredményeként komfortos környezet várja majd a dolgozókat.

A munkaterület átadása után elkezdődött az annavölgyi polgármesteri hivatal, valamint idősek klubja épületének energetikai korszerűsítése – olvasható az önkormányzat közösségi oldalán. Információink szerint a munkálatok néhány hónapig tarthatnak, amelynek eredményeként komfortos környezet várja majd a dolgozókat.

Mint arról a hidlap.hu is beszámolt, az alig kilencszáz fős település önkormányzata a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében 37,14 millió forint támogatást nyert a polgármesteri hivatal, valamint az idősek klubja épületének felújítására. A pozitív döntésnek köszönhetően zöld utat kapott a régóta várt korszerűsítés, amely a napokban el is kezdődött.

Az önkormányzat közösségi oldalára feltöltött fotókon is látható, hogy a kivitelezést végző szakemberek elsőként megtisztították a rossz állapotban lévő egyszintes épület tetőszerkezetét, valamint eltávolították a régi ereszcsatornákat is. Minderre azért volt szükség, mert a projekt részeként nem csak a külső homlokzatot, hanem a födémet is szigetelik majd.

Mindezek után újabb szakaszához érkezik a korszerűsítés: az elavult fatokos ablakokat, műanyag nyilvászárókra cserélik. A régi gázkonvektoros fűtési rendszer szerepét pedig kondenzációs kazán veheti át, így többek között ennek a fejlesztésnek köszönhetően csökkennek az épület fenntartási költségei. Több településhez hasonlóan az annavölgyi hivatalban is saját illemhelyiséget alakítanak majd ki a mozgáskorlátozott ügyfelek számára.

A beruházás – amelynek további szakaszairól az önkormányzat a saját közösségi oldalán tájékoztatja majd a lakosokat – várhatóan néhány hónapon belül befejeződik.

(Fotó: Annavölgy önkormányzatának közösségi oldala)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!