Ismét életbe lépett a súlykorlátozás az Ady Endre utcában

Dr. Szerencsés Gergely javaslatára visszahelyezték a 3,5 tonnás súlykorlátozást jelző közlekedési táblát az Ady Endre utcába - olvasható az esztergomi képviselő közösségi oldalán. Egyúttal kéri az érintett gépjárművek vezetőit, hogy vegyék figyelembe a korlátozást és ne hajtsanak be a 111-es főúttal párhuzamosan haladó útszakaszra.

Dr. Szerencsés Gergely javaslatára visszahelyezték a 3,5 tonnás súlykorlátozást jelző közlekedési táblát az Ady Endre utcába – olvasható az esztergomi képviselő közösségi oldalán. Egyúttal kéri az érintett gépjárművek vezetőit, hogy vegyék figyelembe a korlátozást és ne hajtsanak be a 111-es főúttal párhuzamosan haladó útszakaszra.

Az egyirányú Ady Endre utca a Sugár út és egyúttal a vasútállomás felől közlekedők számára valóságos alternatív útvonalként szolgál, ugyanis kikerülhetik a közlekedési lámpákat és a város központjában található, forgalmas körforgalmat. A Baross utcai csomópont építése előtt a 3,5 tonna össztömeget meghaladó gépjárművek nem hajthattak be az útszakaszra, majd bizonyos időre lekerültek a táblák az oszlopokról.

Dr. Szerencsés Gergely képviselő a közösségi oldalán tájékoztatta a lakosokat arról, hogy a kérésére újra visszakerültek a jelzőtáblák, így újra életbe lépett a korlátozás az Ady Endre utcában. Kéri az érintett járművek vezetőit, hogy ne hajtsanak be az útszakaszra.

(Fotó: Dr. Szerencsés Gergely képviselő közösségi oldala)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!