Először rendezik meg az Ipoly Fesztet

Először rendezik meg az Ipoly Feszt összművészeti programsorozatot Ipoly-menti településeken június 21. és 23. között. Hét helyszínen - ebből öt magyar, kettő határon túli - tartják az ingyenes, új fesztivált - tájékoztatták a szervezők az MTI-t a nyári rendezvényről.

Először rendezik meg az Ipoly Feszt összművészeti programsorozatot Ipoly-menti településeken június 21. és 23. között. Hét helyszínen – ebből öt magyar, kettő határon túli – tartják az ingyenes, új fesztivált – tájékoztatták a szervezők az MTI-t a nyári rendezvényről.

A háromnapos fesztivál célja, hogy a sokféle program mellett az odalátogatók megismerhessék a térség természeti értékeit és kulturális sokszínűségét – olvasható a közleményben.Közölték: a helyi hagyományok bemutatása és családi programok mellett a magyar komoly- és könnyűzene népszerű képviselőit hívják meg Bogányi Gergelytől a Bagossy Brothers Company-ig. A fesztivál részét képezik gasztronómiai bemutatók is.

A programok hét helyszíne: Szob, Márianosztra, Vámosmikola, Kemence, Ipolydamásd, valamint a Szlovákia területén lévő Ipolyság (Sahy) és Ipolyszalka (Salka). A rendezvény a szervezők szándéka szerint ingyenes lesz.

Szöveg: MTI
Fotó: MTI

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!