Utakat zárnak le a Dunakanyar Félmaraton miatt

Vasárnap délelőtt 10:00 és 11:45 között a 12-es főútról nem hajthatnak be a közlekedők a Petőfi térre - olvasható az önkormányzat közösségi oldalán. A tájékoztatóból kiderül, hogy a Dunakanyar Félmaraton miatt rövid időre a Pacsirta utcát és az Orgona utat is lezárják.

Vasárnap délelőtt 10:00 és 11:45 között a 12-es főútról nem hajthatnak be a közlekedők a Petőfi térre – olvasható az önkormányzat közösségi oldalán. A tájékoztatóból kiderül, hogy a Dunakanyar Félmaraton miatt rövid időre a Pacsirta utcát és az Orgona utat is lezárják.

Harmadik alkalommal rendezik meg a Dunakanyar Félmaratont, amelyen idén is kétezer futó vehet részt. A Nagymarosról induló mezőny a folyó bal partján haladva éri el Zebegényt, ahol a Sárkánydombra is felfutnak a résztvevők. A helyszín a félmaraton igazi fénypontjává nőtte ki magát, hiszen káprázatos panoráma tárul a csúcsra feljutók előtt.

A hétvégi futóversennyel kapcsolatban bizonyos lezárásokra számíthatnak a lakosok. Az önkormányzat közösségi oldalára feltöltött tájékoztató szerint 10:00-11:45 között a 12-es főútról a vasúti aluljárón keresztül nem hajthatunk be a Petőfi térre, ezen kívül pedig a Pacsirta utcát és az Orgona utat is lezárják a közlekedők elől.

A település túlsó részét az Árpád út és Kossuth út felől érhetik el a lakosok.

Fotó: Dunakanyar Félmaraton/futonaptar.info

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!