Ellák

Hídlap

Vereséget szenvedett a Dorog

Hazai környezetben kapott ki a kirobbanó formában játszó Vasas ellen a Dorog, a Merkantil Bank Liga 31. fordulójában. Bár a hazaiak tisztességesen helyt álltak az élvonalba igyekvő angyalföldi alakulattal szemben, végül nem sikerült pontot szerezniük a találkozón.

Hirdetések

Hatalmas várakozás előzte meg a a két klub mérkőzését, amelyre több száz vendégdrukker is kilátogatott. A kék-piros szerelést öltő fanatikusok különleges atmoszférát teremtettek a Buzánszky Jenő Stadionban, ahol a rigmusok hallatán rendkívüli erőre kapott a vendég csapat.

Nem is kellett sokat várni az első igazi helyzetükre, ugyanis Birtalan Botond a negyedik percben 17 méterről végzett el egy ígéretes szabadrúgást. Bár a sorfalba lőtte a labdát, a pontrúgás utáni percekben rendre túljutottak a védelmi vonalon. A 21. percben aztán megtörtént a jég: egy jobb oldali beadást követően Király Botond fejelte a hazaiak kapujába a labdát.

A 29. percben a hátrányban játszó Dorog vezetett egy támadást, amikor Paudits Patrikot buktatták. Bár büntetőgyanús eset volt, a játékvezető végül nem ítélt tizenegyest. Az első félidő utolsó perceiben mindkét oldalon ziccereket hagytak ki a csapatok, az eredmény már nem változott.

A második játékrész első igazi dorogi támadására kilenc percet kellett várni. Az 54., majd az 56. percben is Szedlár Zoltán került helyzetbe, de nem sikerült kiegyenlítenie. A várva várt hazai találat ideje a 66. percben jött el, amikor egy baloldali beadást követően Hegedűs Márk bombázott a kapuba.

Az öröm azonban nem tartott sokáig, hiszen a 76. percben Horváth Gábor, a dorogi kapus buktatta Birtalant, a játékvezető pedig a büntetőpontra mutatott. Balajti Ádám értékesítette a tizenegyest, így újra előnyhöz juttatta csapatát.

Bár a hátralévő időszakban több ígéretes helyzetet is láttunk, újabb találat nem született, így a Dorog 1:2-es vereséget szenvedett.

Szöveg: dorogifc.hu

Hirdetések

  • Több mint 1,5 milliárd forintból újul meg a kismarosi kisvasút

    Több mint 1,5 milliárd forintból megújul a kismarosi kisvasút – jelentette be dr. Rétvári Bence, a térség országgyűlési képviselője kedden a kismarosi állomáson tartott sajtótájékoztatón. Az MTI tudósítása szerint a királyréti és kemencei múzeumvasút pályafelújítása mintegy 14 kilométeres szakaszt érint, ami egymilliárd forint ráfordítást igényel.

    Hídlap
  • Elütött egy motorost, végleg eltiltották a vezetéstől

    Felfüggesztett fogházbüntetést kapott, emellett pedig végleg eltiltották a járművezetéstől azt a férfit, aki 2018 őszén elütött egy motorost Tokodaltárón. A kétkerekű járművel közlekedő személy maradandó sérüléseket szenvedett.

    Hídlap