Aszfaltozzák a Nánai utat

Április végére befejeződhet az I/76-os jelzésű állami út (Nánai út) felújítása - olvasható a párkányi önkormányzat honlapján. A kivitelezési munkálatok február 18-a óta zajlanak, a következő napokban pedig új aszfaltburkolattal látják el a forgalmas útszakaszt.

Április végére befejeződhet az I/76-os jelzésű állami út (Nánai út) felújítása – olvasható a párkányi önkormányzat honlapján. A kivitelezési munkálatok február 18-a óta zajlanak, a következő napokban pedig új aszfaltburkolattal látják el a forgalmas útszakaszt.

Az elmúlt években a felvidéki Párkány város központja jelentősen átalakult: a sétálóutca túloldalán, a bevásárlóközpont mellett körforgalom létesült, amely többek között a Vadas Termálfürdőhöz vezető utcát és a most felújítás alatt álló I/76-os utat is érinti.

A Nánai utat február 18-án zárták le a közlekedők elől, majd napokon belül elkezdődtek a bontási munkálatok. A megváltozott forgalmi rendről az interneten és jelzőtáblákon is tájékoztatják a közlekedőket, akik Garamkövesdre, valamint a Komáromba vezető utak felé kerülhetnek.

Az újabb közlemény szerint április 8-13 között újraaszfaltozzák az útszakaszt, amelyet a tervek szerint a hónap végétől használhatnak majd a járművezetők. Így minden bizonnyal mire elkezdődik a strandszezőn, a párkányi fürdőt a megszokott útvonalon érhetik majd el a Nána felől érkező kirándulók.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!