Új utcanévtáblákat helyeznek ki Tokodaltárón

Már gyártják a község címerével ellátott új utcanévtáblákat, amelyeket az érintett ingatlantulajdonosokkal egyeztetve helyeznek majd el - tájékoztatta a lakosságot Petrik József polgármester az önkormányzat közösségi oldalán. A látványterveket az interneten lehet megtekinteni.

Már gyártják a község címerével ellátott új utcanévtáblákat, amelyeket az érintett ingatlantulajdonosokkal egyeztetve helyeznek majd el – tájékoztatta a lakosságot Petrik József polgármester az önkormányzat közösségi oldalán. A látványterveket az interneten lehet megtekinteni.

A Tokodhoz tartozó korábbi bányatelep 1992-ben Tokodaltáró néven vált önálló településsé, azóta sajátos fejlődési utat jár be. Az önkormányzat folyamatosan keresi azokat a lehetőségeket, amelyekkel szebbé, illetve egységesebbé varázsolhatják településüket.

Csolnoki és esztergomi mintára településcímerrel ellátott utcanévtáblákat rendeltek, amelyeket lakóházakra, épületek falára vagy kerítésekre szeretnének elhelyezni. Ezentúl az Akácos úton, az Óvoda közben és a Vajaskúti dűlőben is új, egységes táblákkal találkozhatunk.

(Fotó: Tokodaltáró közösségi oldal)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!