Ellák

Hídlap

Esztergomi éremeső az innsbrucki kick-box világkupán

Négy arany-, valamint három ezüstéremmel tértek haza az Innsbruckban megrendezett Austrian Classics 2019 elnevezésű világkupáról az Esztergomi Kick-Box SE versenyzői. Olasz Attila tanítványai kihozták magukból a maximumot, Vígváry Viktornak pedig ezúttal is sikerült dupláznia.

Hirdetések

Az ausztriai viadalon 39 ország, 248 egyesületének több mint 2200 sportolója lépett szőnyegre: az elmúlt évek világ- és kontinensbajnokai, valamint az aranyéremre vágyó trónkövetelők szinte kötelezően részt vesznek az osztrák tornán.

Az esztergomi csapat sikeres hétvégét tudhat maga mögött. Magyar Szabolcs és Bogár Mihály felkészülését egy vírusos megbetegedés nehezítette. Bár egészségügyi állapotukhoz mérten rendkívül elszántan léptek tatamira, ezúttal érem nélkül fejezték be a küzdelmeket.

Szachán Bolivár felnőtt mezőnyben, light-contact szabályrendszerben képviselte a klubját: a versenyző, a -89 kilogrammos kategória bronzérmeseként hagyta el a szőnyeget. Kajtár Bence felnőtt light-contactban -74 kilogrammosok között harmadik lett, míg a junior mezőnyben a dobogó legfelső fokára állhatott fel.

Baráth Albert Károly (-57 kg) is két érmet zsebelt be Innsbruckban: a cadet 2. mezőnyében kick-light szabályrendszerben arany, míg light-contactban bronz medáliával zárta a küzdelmeket. A hétvége legrangosabb sikerét Vígváry Viktor (-94 kg) érte el, aki light-contactban a junior korosztálya mellett a felnőttek között sem talált legyőzőre.

Fotó: Esztergomi Kick-Box SE

Hirdetések

  • Több mint 1,5 milliárd forintból újul meg a kismarosi kisvasút

    Több mint 1,5 milliárd forintból megújul a kismarosi kisvasút – jelentette be dr. Rétvári Bence, a térség országgyűlési képviselője kedden a kismarosi állomáson tartott sajtótájékoztatón. Az MTI tudósítása szerint a királyréti és kemencei múzeumvasút pályafelújítása mintegy 14 kilométeres szakaszt érint, ami egymilliárd forint ráfordítást igényel.

    Hídlap
  • Elütött egy motorost, végleg eltiltották a vezetéstől

    Felfüggesztett fogházbüntetést kapott, emellett pedig végleg eltiltották a járművezetéstől azt a férfit, aki 2018 őszén elütött egy motorost Tokodaltárón. A kétkerekű járművel közlekedő személy maradandó sérüléseket szenvedett.

    Hídlap