Életmentőket faragtak a piliscsévi óvodásokból

"Ovisok is lehetnek életmentők!" jeligével indította útjára kampányát Gódor András mentő szakápoló, aki immár három éve önkéntesként járja az országot és tanítja meg a gyermekeknek a szabályos újraélesztést. Legutóbb Piliscsévre látogatott el, ahol a mentőautót is bemutatta a fiataloknak.

“Ovisok is lehetnek életmentők!” jeligével indította útjára kampányát Gódor András mentő szakápoló, aki immár három éve önkéntesként járja az országot és tanítja meg a gyermekeknek a szabályos újraélesztést. Legutóbb Piliscsévre látogatott el, ahol a mentőautót is bemutatta a fiataloknak.

A minap a Piliscsévi Aranykapu Óvoda és Bölcsőde nagycsoportosait vezette be az életmentés rejtelmeibe Gódor András. A szakápoló arról is mesélt az óvodásoknak, hogy mit kell tenniük akkor, ha a rájuk vigyázó felnőtt hirtelen rosszul lesz, illetve hogy kit és hogyan kell értesíteni vészhelyzet esetén.

Az óvodások érdeklődve hallgatták végig a képzést, amely vizsgával zárult. A szép eredmények kapcsán Gódor András és segítője, Fekete Judit életmentő pólót ajándékozott a gyermekeknek, akik zárásként közelebbről is megismerkedhettek a mentőautóval és a jármű felszereltségével.

(Fotó: Piliscsév Község Önkormányzata)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!