Komfortosabbá varázsolták a pilismaróti horgászhelyet

Megújult a Pilismaróti-öböl néven ismert népszerű horgászhely - írja a Fővárosi Horgászegyesületek Szövetsége a közösségi oldalán. Az elmúlt hetekben munkagépek dolgoztak a területen, amelyekkel helyreállították a homokos, sóderes utakat, valamint mobilvécéket is elhelyeztek a parton.

Megújult a Pilismaróti-öböl néven ismert népszerű horgászhely – írja a Fővárosi Horgászegyesületek Szövetsége a közösségi oldalán. Az elmúlt hetekben munkagépek dolgoztak a területen, amelyekkel helyreállították a homokos, sóderes utakat, valamint mobilvécéket is elhelyeztek a parton.

A Fővárosi Horgászegyesületek Szövetsége 2016-tól kezdve a horgászterület halgazdálkodási fenntartója és azóta nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a horgászokat és a szabadidejüket eltöltő kirándulókat komfortos környezet várja. A napokban elegyengették a bakhátakat, a vízhez vezető lejárókat lankásabbá és egyenesebbé tették, a méretes gödröket, valamint a nyomvályúkat feltöltötték.

A higiéniás feltételeket javítva a “gerendán” négy, a szemközti oldalon pedig további két, kézmosóval felszerelt hordozható illemhelyiséget telepítettek. A toaletteket szeptember végéig használhatják az öbölbe kilátogatók, az azokat kihelyező cég hetente üríti és tisztítja majd azokat.

(Borítókép: kisszolgyemijozsefdodi.blogspot.com/Google Maps)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!