Esztergom mérték össze tudásukat a megyei rendőrei

Esztergomban rendeztek szakmai közlekedésrendészeti versenyt a Komárom-Esztergom megyei rendőrök számára - írta a police.hu. A kategóriák első helyezettjei továbbjutottak az országos versenyre, amelyet júniusban rendeznek meg a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Martfűn.

Esztergomban rendeztek szakmai közlekedésrendészeti versenyt a Komárom-Esztergom megyei rendőrök számára – írta a police.hu. A kategóriák első helyezettjei továbbjutottak az országos versenyre, amelyet júniusban rendeznek meg a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Martfűn.

A megyei vetélkedő elsődleges célja az volt, hogy felmérjék a rendőrök elméleti és gyakorlati szakmai tudását. A szolgálatot teljesítő egyenruhásoknak a teszt mellett forgalomirányításban, gépjármű és motorkerékpár vezetés-technikai pályán kellett bizonyítaniuk.

A karos forgalomirányítási kategóriát Bélafalvi Péter rendőr főtörzszászlós (Komáromi Rendőrkapitányság), nyerte meg, a járőr-gépkocsivezetők versenyében Kovács István rendőr törzszászlós (Tatai Rendőrkapitányság) diadalmaskodott, míg a motorkerékpárosok között Major Zoltán rendőr törzszászlós (Tatai Rendőrkapitányság) munkatársa állhatott fel a dobogó legfelső fokára.

(Fotó és Szöveg: police.hu)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!