Szabina

Hídlap

Javítja az áramszolgálató a közvilágítási hibákat Esztergomban

Folyamatos egyeztetések eredményeként megvizsgálja az áramszolgáltató a Budai lakótelep 1/A és B tömböknél található halvány lámpák állapotát és szükség esetén cseréli azokat – írta Dr. Szerencsés Gergely a közösségi oldalán. A képviselő egyúttal köszöni mindazok segítségét, akik jelzik a problémákat.

Hirdetések

Az E.ON jelezte a képviselőnek, hogy a Sugár út Budai és Móricz utcák közötti szakaszán új, korrózióálló acélkandelábereket telepítenek, továbbá a Schweidel utcában, a 2/A, B, C tömbök előtt is kicserélnek két oszlopot, amelyek jobban illenek majd a parkosított környezetbe.

Dr. Szerencsés Gergely arra is felhívta a figyelmet, hogy bár nem az államszolgáltató illetékességi területéhez tartozik, de mégis kicserélték a vasútállomás előtt a szakaszbiztosítót, így az épület környékén is már megfelelő a világítás. A Dobogókői utca 33. számnál pedig folyamatos a hibaelhárítás. A képviselő bízik benne, hogy a közvilágítási problémák hamarosan rendeződnek.

(Kép és szöveg: Dr. Szerencsés Gergely a közösségi oldala)

Hirdetések
  • Néma főhajtással emlékeztek 1956 esztergomi mártírjaira

    Október 26-án, hétfőn este a koronavírus-járványra való tekintettel műsor nélkül emlékeztek meg az 1956-os forradalom és szabadságharc esztergomi áldozatairól. Az elhunytak neveit tartalmazó táblánál, majd a Mindszenty szobornál is fejet hajtottak a jelenlévők.

    Hídlap
  • Elhunyt Rosta Ferencné, a Balassa iskola tanára

    „Megrendülten és szomorúan tudatjuk minden egykori diákkal és kollégával, hogy Rosta Ferencné tanárnő Irma néni felfoghatatlan hirtelenséggel itt hagyott bennünket” – közölte hivatalos oldalán az esztergomi Balassa Bálint Gazdasági Technikum és Szakképző Iskola.

    Hídlap