Fokozottan ellenőrzik az esztergomi gyalogos-átkelőhelyeket

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság is csatlakozott az ORFK Országos Baleset-megelőzési Bizottsága által meghirdetett "Zebra" terv nevű kampányhoz, amelynek keretében az Esztergomi Rendőrkapitányság munkatársai is fokozottan ellenőrzik a városban a gyalogos-átkelőhelyeket.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság is csatlakozott az ORFK Országos Baleset-megelőzési Bizottsága által meghirdetett “Zebra” terv nevű kampányhoz, amelynek keretében az Esztergomi Rendőrkapitányság munkatársai is fokozottan ellenőrzik a városban a gyalogos-átkelőhelyeket.

Az elmúlt időszakban országszerte több súlyos, olykor életveszélyes sérülésekkel járó baleset is történt, amelyben védtelen járókelők voltak az áldozatok, akik legtöbbször súlyos sérüléseket szenvedtek. Emiatt május 13-19 között több helyszínen is ellenőrzik a zebrákat. A programhoz Esztergom is csatlakozott, szerdán délelőtt a város több pontján is találkozhattunk járőrökkel, akik felhívták a gyalogosok és a járművezetőket arra, hogy ne rutinból, hanem körültekintően közlekedjenek.

(Fotó: Lehoczki Dávid)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!