Dömötör

Hídlap

Helyükre kerültek az elektromos töltőállomások

Helyükre kerültek az elektromos töltőállomások a Bástya parkolóban, a Bottyán János utcában és minden bizonnyal a Bocskoroskúti 1. szám alatt található Márta Panziónál is – olvasható az Esztergom nevű Facebook csoportban. Így az autótulajdonosoknak nem kell majd a töltés miatt Dömösre vagy Piliscsabára utazniuk.

Hirdetések

A MOL-csoport korábbi tájékoztatása szerint az érintett városrészeken a telepítés, valamint a próbatesztelés idejére megállási és várakozási tilalmat léptettek életbe, az állomások környezetét elkerítették. Bár a magyarországi helyszíneket gyűjtő TöltőPont applikáció még nem jelzi az új berendezéseket, az üzembe helyezés után minden bizonnyal felkerülhetnek a listára.

Az elektromos hajtású személygépkocsik nem csak külföldön, hanem hazánkban is egyre inkább elterjedtek. Magyarországon néhány évvel ezelőtt még csak a nagyvárosokban, azóta pedig már a kisebb vidéki településeken is találkozhatunk állomásokkal. A MOL beruházásának eredményeként Esztergom bekerült azon helyszínek közé, ahol igénybe vehetjük a szolgáltatást.

Hirdetések
  • Az esztergomi futballklub több stábtagja is karanténba került

    A stábtagok közül többen is karanténba kerültek, ezért elmaradnak az edzések, illetve a mérkőzések – közölte hivatalos oldalán az FC Esztergom. A vírus megállítása érdekében másfél hétig zárva lesz a futball centrum is. A klub közleményét változatlan formában tesszük közzé. „Kedves Szülők , Játékosok! Sajnálattal közöljük, hogy stábtagjaink közül többen is karanténban vannak jelenleg. A …

    Hídlap