Ellák

Hídlap

Magyar bajnok lett az Esztergomi Vitézek csapata

Magyar bajnok lett az Esztergomi Vitézek rögbi csapata, amely az élvonalbeli bajnokság döntőjében 51-19-re győzte le a Battai Bulldogokat. Az eredményhirdetés során az aranycsapat játékosainak dr. Völner Pál, a térség országgyűlési képviselője adta át az érmeket és a trófeát.

Hirdetések

Kiváló iramú találkozót láthattak azok, akik kilátogattak az esztergomi rögbipályára. A házigazda alakulat szerezte az első célt a mérkőzésen, majd a kezdetektől fogva uralták a párharcot. Rövid időn belül 24-0-ra is vezettek, majd a szünet előtt az ellenfél is megszerezte első pontjait. A folytatásban a százhalombatta becsülettel küzdött, de nem tudták felvenni a versenyt az elementáris erővel játszó hazaiakkal szemben.

A lefújás után dr. Völner Pál, a térség országgyűlési képviselője méltatta a fináléban szereplő csapatokat, akik sportszerűen küzdötték végig a mérkőzést. Végül Neuzer András elnökkel átadták a kupát a bajnokcsapatnak.

Hirdetések
  • Több mint 1,5 milliárd forintból újul meg a kismarosi kisvasút

    Több mint 1,5 milliárd forintból megújul a kismarosi kisvasút – jelentette be dr. Rétvári Bence, a térség országgyűlési képviselője kedden a kismarosi állomáson tartott sajtótájékoztatón. Az MTI tudósítása szerint a királyréti és kemencei múzeumvasút pályafelújítása mintegy 14 kilométeres szakaszt érint, ami egymilliárd forint ráfordítást igényel.

    Hídlap
  • Elütött egy motorost, végleg eltiltották a vezetéstől

    Felfüggesztett fogházbüntetést kapott, emellett pedig végleg eltiltották a járművezetéstől azt a férfit, aki 2018 őszén elütött egy motorost Tokodaltárón. A kétkerekű járművel közlekedő személy maradandó sérüléseket szenvedett.

    Hídlap