Magyarország jövője a tét az európai parlamenti választáson

-A bevándorláspárti brüsszeli bürokraták és közvetetten a velük együttműködő hazai ellenzéki pártok érdekeltek abban, hogy minél több segítséget nyújtsanak a kontinensre illegálisan érkező migránsoknak - jelentette ki Rétvári Bence, az MNM Esztergomi Vármúzeum-Lovagtermében dr. Völner Pál, a térség országgyűlési képviselőjével közösen tartott lakossági fórumon.

-A bevándorláspárti brüsszeli bürokraták és közvetetten a velük együttműködő hazai ellenzéki pártok érdekeltek abban, hogy minél több segítséget nyújtsanak a kontinensre illegálisan érkező migránsoknak – jelentette ki Rétvári Bence, az MNM Esztergomi Vármúzeum-Lovagtermében dr. Völner Pál, a térség országgyűlési képviselőjével közösen tartott lakossági fórumon.

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára, miniszterhelyettese hozzátette: egyedül a FIDESZ-KDNP tartja szem előtt a magyarság érdekeit és mindannyian érdekeltek abban, hogy az európai bevándorlás helyett a családokat kellene támogatni.

-Éppen ezért, ha meg akarjuk védeni keresztény kultúránkat és mi szeretnénk határozni a saját sorsunkról, akkor egy hét múlva el kell mennünk szavazni. Május 26-án a FIDESZ-KDNP-re leadott voksunkkal egyértelműen jelezzük Brüsszelnek, hogy nem hagyjuk befolyásolni országunkat, nem hagyunk lehetőséget a brüsszeli bevándorláspárti eszmék terjedésének – fogalmazott a politikus.

Rétvári bence azt is hangsúlyozta: népünk és országunk fennmaradásának zálogaként nem az idegen kultúrából érkező migránsok, hanem a magyar családok támogatása a legfőbb cél.

(Fotó: Dr. Völner Pál Facebook oldala)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!