Szabina

Hídlap

Négyen sérültek meg a 11-es úti balesetben

Négy személy sérült meg szombaton délelőtt a 11-es számú főút Esztergom és Táti közötti szakaszán, ahol két személygépkocsi ütközött össze. Információink szerint a helyszínre mentőhelikopter is érkezett, amellyel a szabályosan közlekedő jármű egyik utasát, egy 12 éves kislányt szállítottak kórházba.

Hirdetések

A police.hu tájékoztatása szerint a balesetet okozó sofőr előzésbe kezdett, manőverét azonban nem tudta befejezni. A BMW típusú személygépkocsi a visszatérés közben a jobb első részével nekiütközött a szabályosan közlekedő Opel-nek, amely fának, majd az árokba csapódott.

A balesetet követő percekben helyszínre értek a tűzoltók, akik a hatóságokkal együttműködve kiszabadították a sérülteket a járműből. A műszaki mentés és a helyszínelés idejére teljes útzárat rendeltek el, a forgalom elterelésében és irányításában a rendőrök mellett az esztergomi, az esztergom-kertvárosi és a nyergesújfalui polgárőrök is segítettek.

(Fotó: T.E.)

Hirdetések
  • Két autó ütközött össze Esztergomban

    Anyagi káros baleset történt október 27-én, kedden reggel a 111-es főút esztergomi belterületi szakaszán, a MOL benzinkút és a körforgalom között. A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságtól megtudtuk: mindkét sofőrt helyszíni bírságot kapott.

    Hídlap
  • Néma főhajtással emlékeztek 1956 esztergomi mártírjaira

    Október 26-án, hétfőn este a koronavírus-járványra való tekintettel műsor nélkül emlékeztek meg az 1956-os forradalom és szabadságharc esztergomi áldozatairól. Az elhunytak neveit tartalmazó táblánál, majd a Mindszenty szobornál is fejet hajtottak a jelenlévők.

    Hídlap