Ellák

Hídlap

Négyen sérültek meg a 11-es úti balesetben

Négy személy sérült meg szombaton délelőtt a 11-es számú főút Esztergom és Táti közötti szakaszán, ahol két személygépkocsi ütközött össze. Információink szerint a helyszínre mentőhelikopter is érkezett, amellyel a szabályosan közlekedő jármű egyik utasát, egy 12 éves kislányt szállítottak kórházba.

Hirdetések

A police.hu tájékoztatása szerint a balesetet okozó sofőr előzésbe kezdett, manőverét azonban nem tudta befejezni. A BMW típusú személygépkocsi a visszatérés közben a jobb első részével nekiütközött a szabályosan közlekedő Opel-nek, amely fának, majd az árokba csapódott.

A balesetet követő percekben helyszínre értek a tűzoltók, akik a hatóságokkal együttműködve kiszabadították a sérülteket a járműből. A műszaki mentés és a helyszínelés idejére teljes útzárat rendeltek el, a forgalom elterelésében és irányításában a rendőrök mellett az esztergomi, az esztergom-kertvárosi és a nyergesújfalui polgárőrök is segítettek.

(Fotó: T.E.)

Hirdetések

  • Több mint 1,5 milliárd forintból újul meg a kismarosi kisvasút

    Több mint 1,5 milliárd forintból megújul a kismarosi kisvasút – jelentette be dr. Rétvári Bence, a térség országgyűlési képviselője kedden a kismarosi állomáson tartott sajtótájékoztatón. Az MTI tudósítása szerint a királyréti és kemencei múzeumvasút pályafelújítása mintegy 14 kilométeres szakaszt érint, ami egymilliárd forint ráfordítást igényel.

    Hídlap
  • Elütött egy motorost, végleg eltiltották a vezetéstől

    Felfüggesztett fogházbüntetést kapott, emellett pedig végleg eltiltották a járművezetéstől azt a férfit, aki 2018 őszén elütött egy motorost Tokodaltárón. A kétkerekű járművel közlekedő személy maradandó sérüléseket szenvedett.

    Hídlap