Ellák

Hídlap

Fának csapódott egy autó a 11-es úton

Fánok, majd árokba csapódott kedden délután egy személygépkocsi a 11-es főút búbánatvölgyi szakaszán. A balesethez az esztergomi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították az összetört autót. Információink szerint a jármű vezetője súlyos sérüléseket szenvedett.

Hirdetések

A Dunaköz utca és a Fárikúti út közötti szakaszán a műszaki mentés ideje alatt rendőrök irányították a forgalmat. A félpályás útzár miatt jelentős torlódás alakult ki, ugyanakkor az autó elszállítása után mindkét sávot a közlekedők rendelkezésére bocsájtották. Úgy tudjuk, hogy a kocsiból némi olaj folyt az úttestre, amelyet homokkal itattak fel.

Februárban ugyanezen a szakaszon két autó ütközött össze: akkor a vétlen jármű vezetőjét az esztergomi Vaszary Kolos Kórházba szállították.

(Fotó: Fekete László)

Hirdetések

  • Több mint 1,5 milliárd forintból újul meg a kismarosi kisvasút

    Több mint 1,5 milliárd forintból megújul a kismarosi kisvasút – jelentette be dr. Rétvári Bence, a térség országgyűlési képviselője kedden a kismarosi állomáson tartott sajtótájékoztatón. Az MTI tudósítása szerint a királyréti és kemencei múzeumvasút pályafelújítása mintegy 14 kilométeres szakaszt érint, ami egymilliárd forint ráfordítást igényel.

    Hídlap
  • Elütött egy motorost, végleg eltiltották a vezetéstől

    Felfüggesztett fogházbüntetést kapott, emellett pedig végleg eltiltották a járművezetéstől azt a férfit, aki 2018 őszén elütött egy motorost Tokodaltárón. A kétkerekű járművel közlekedő személy maradandó sérüléseket szenvedett.

    Hídlap