Nárcisz

Hídlap

Fának csapódott egy autó a 11-es úton

Fánok, majd árokba csapódott kedden délután egy személygépkocsi a 11-es főút búbánatvölgyi szakaszán. A balesethez az esztergomi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították az összetört autót. Információink szerint a jármű vezetője súlyos sérüléseket szenvedett.

Hirdetések

A Dunaköz utca és a Fárikúti út közötti szakaszán a műszaki mentés ideje alatt rendőrök irányították a forgalmat. A félpályás útzár miatt jelentős torlódás alakult ki, ugyanakkor az autó elszállítása után mindkét sávot a közlekedők rendelkezésére bocsájtották. Úgy tudjuk, hogy a kocsiból némi olaj folyt az úttestre, amelyet homokkal itattak fel.

Februárban ugyanezen a szakaszon két autó ütközött össze: akkor a vétlen jármű vezetőjét az esztergomi Vaszary Kolos Kórházba szállították.

(Fotó: Fekete László)

Hirdetések

  • Hétfőtől a szórakozóhelyeken is viselnünk kell a maszkot

    A kormány hétfőtől a vendéglátásra és a szórakozóhelyekre is kiterjeszti a kötelező maszkhasználatot – jelentette be a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti központjának vezetőhelyettese a csütörtöki online sajtótájékoztatón.

    Hídlap
  • Facsemetéket ültettek el Dömösön

    Október 28-án, szerdán ültették el Dömösön, a falu központjában ültették el azokat a facsemetéket melyeket az Agrárminisztérium Településfásítási Programjában nyert el a községi önkormányzat. A feladatokból Szentpéteri Sándor erdőkért felelős helyettes államtitkár és dr. Völner Pál, a térség országgyűlési képviselője is szerepet vállalt.

    Hídlap