Jelentős késésekre kell számítani a Budapest-Esztergom vasútvonalon

Negyven-hatvan perccel hosszabb menetidőre kell számítani a Budapest-Esztergom vasútvonalon - írja az MTI. A MÁVINFORM tájékoztatása szerint váltóhiba miatt rövid ideig nem közlekedtek a vonatok Piliscsaba és Pilisvörösvár állomások között, az utasok a bérleteikkel pedig a Volánbusz járatain is utazhattak.

Negyven-hatvan perccel hosszabb menetidőre kell számítani a Budapest-Esztergom vasútvonalon – írja az MTI. A MÁVINFORM tájékoztatása szerint váltóhiba miatt rövid ideig nem közlekedtek a vonatok Piliscsaba és Pilisvörösvár állomások között, az utasok a bérleteikkel pedig a Volánbusz járatain is utazhattak.

A Vonatinfó térképe szerint a Budapest-Nyugati pályaudvarból 8:52-kor indult szerelvény 64 perc (!) késéssel érkezett meg Esztergomba. A vonatok mintegy egy-másfél órán keresztül Esztergom-Piliscsaba, valamint Pilisvörösvár-Budapest viszonylaton közlekedtek. Úgy tudjuk, hogy Piliscsaba és Pilisvörösvár állomások között azóta ismét megindult a forgalom, bár a menetrend csak délután állhat helyre.

(Fotó: infostart.hu)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!