Hernádi Ádám a Fidesz polgármester-jelöltje Esztergomban

Az esztergomi fideszesek Hernádi Ádámot, a város turizmusáért felelős miniszteri biztost, elkötelezett lokálpatriótát szavazták meg polgármester-jelöltnek. Hajrá, Ádám! Hajrá, Esztergom! - jelentette be dr. Völner Pál államtitkár, a térség országgyűlési képviselője a közösségi oldalán.

Az esztergomi fideszesek Hernádi Ádámot, a város turizmusáért felelős miniszteri biztost, elkötelezett lokálpatriótát szavazták meg polgármester-jelöltnek. Hajrá, Ádám! Hajrá, Esztergom! – jelentette be dr. Völner Pál államtitkár, a térség országgyűlési képviselője a közösségi oldalán.

Egyre inkább közeledik az őszi önkormányzati választás, amely hónapok óta foglalkoztatja az eszergomi lakosokat is. Az ellenzék hosszasan egyeztetett arról, hogy ki lehet a legmegfelelőbb személy a feladatra: végül a pártok, civil szervezetek Cserép János mögött sorakoztak fel, aki május 10-én jelentette be indulását.

Dr. Völner Pál, a térség országgyűlési képviselője június 7-én jelentette be, hogy a Fidesz Hernádi Ádámot, Esztergom turizmusáért felelős miniszteri biztost indítja az őszi önkormányzati választáson.

(Fotó és infó: dr. Völner Pál közösségi oldala)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!