Lukrécia

Hídlap

Betömik a kátyúkat a dorogi Köztársaság úton

Zöld színű festékkel jelölték meg azokat az úthibákat, amelyeket a következő napokan javítanak ki a dorogi Köztársaság úton. Idén nem először foltozzák az utat, hiszen a szakemberek télvíz elmúltával már betömtek néhány kátyút a rendkívül rossz állapotban lévő szakaszon.

Hirdetések

A Baross Gábor lakóteleptől a Szent Borbála-templomig húzódó Köztársaság út a város egyik legfontosabb útvonala. Naponta több száz autó, valamint autóbusz halad végig rajta, a megnövekedett forgalom miatt pedig rohamosan romlik az úttest állapota. Bár a templom és a művelődési ház közötti szakasza néhány éve megújult, a fennmaradó részen eddig csak kisebb hibákat javítottak.

Polonyi Zsolt független képviselő a közösségi oldalán jelezte, hogy a márciusban elvégzett munkálatok nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket, hiszen azóta több újabb kerékgyilkos gödör keletkezett. A polgármesteri hivatal műszaki osztálya felmérte a helyzetet és döntöttek az újabb munkálatokról, így néhány hónapon belül már másodjára tömik be a kátyúkat az utcán. A lakosok remélik, hogy az időszakos javítás helyett idővel teljes megújuláson mehet keresztül a Köztársaság utca érintett szakasza is.

Hirdetések
  • Helyreállítják a tokodaltárói zebra villogó jelzőlámpáját

    Jó hírrel szolgált a Magyar Közút Nonprofit Zrt. a közlekedők számára és a tokodaltárói lakosok is minden bizonnyal örülni fognak a hírnek: hamarosan helyreállítják a Bányász utca és a József Attila utca (10-es főút) kereszteződésénél található zebra sárga villogó jelzőlámpáját.

    Hídlap
  • TOP-os fejlesztés valósulhat meg Kesztölcön

    Összesen 180 millió forint támogatást hagyott jóvá a napokban az Irányító Hatóság a megyei önkormányzat által koordinált Terület- és Településfejlesztési Operatív Programban – tájékoztatott Popovics György, a megyei közgyűlés elnöke. Kesztölc is újabb projekt valósulhat meg.

    Hídlap