Szúnyoghálókat adományoztak az esztergomi kórháznak

A kesztölci Kara Antalnak köszönhetően szúnyoghálókkal ajándékozta meg az esztergomi Vaszary Kolos Kórházat - írja az intézmény a közösségi oldalán. A vállalkozó nagylelkű adománya pont jókor jött, ugyanis az erős szúnyoginvázió a betegek életét is rendkívül megnehezíti.

A kesztölci Kara Antalnak köszönhetően szúnyoghálókkal ajándékozta meg az esztergomi Vaszary Kolos Kórházat – írja az intézmény a közösségi oldalán. A vállalkozó nagylelkű adománya pont jókor jött, ugyanis az erős szúnyoginvázió a betegek életét is rendkívül megnehezíti.

Az intézmény tájékoztatása szerint a férfi által felajánlott és elkészített szúnyoghálokat az intenzív osztály ablakaira szerelik fel. Ezzel jelentősen megkönnyítve a fekvőbetegek kórházi tartózkodását is. Az osztály munkatársai az ő nevükben is köszönöik az önzetlen segítséget.

A Vaszary Kolos Kórház nemrégiben a K&H gyógyvarázs területi pályázatán 305.562 forint támogatásban részesült, az elnyert összegből pedig a gyermeksürgősségi osztály számára vásároltak három darab új, ágy melletti, asztallal rendelkező éjjeliszekrényt.

(Fotó: varkapu.info)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!