Ellák

Hídlap

Aszfaltozzák a tokodaltárói Asztalos Sándor utcát

Június 14-én pénteken az útpadka kialakításával elkezdődik az Asztalos Sándor utca felújítása. A tervek szerint az úttest három nappal később kapja meg az első aszfaltréteget, majd a csatornák szintbe emelése után immár a végleges burkolattal is ellátják az utat.

Hirdetések

Az önkormányzat tájékoztatása szerint a padkaépítés alapvetően nem akadályozza járműforgalmat. Június 17-én reggel 7 órától késő délutánig viszont lezárják a forgalom elől az útszakaszt, ugyanis aszfaltozni fognak. A szakemberek Dorog felől végén kezdik a munkát és folyamatosan haladnak majd a Szent István utca irányába.

Az önkormányzat tájékoztatása szerint másnap, a csatornák szintbe emelésekor már újra közlekedhetnek a lakosok az utcában, ugyanakkor fokozott óvatosságra intik őket. Június 19-én, illetve 20-án megkapja végleges burkolatát az út, így azokon a napokon is csak gyalogosan lehet közlekedni az Asztalos Sándor utcában.

(Fotó: sopronmedia.hu)

Hirdetések

  • Több mint 1,5 milliárd forintból újul meg a kismarosi kisvasút

    Több mint 1,5 milliárd forintból megújul a kismarosi kisvasút – jelentette be dr. Rétvári Bence, a térség országgyűlési képviselője kedden a kismarosi állomáson tartott sajtótájékoztatón. Az MTI tudósítása szerint a királyréti és kemencei múzeumvasút pályafelújítása mintegy 14 kilométeres szakaszt érint, ami egymilliárd forint ráfordítást igényel.

    Hídlap
  • Elütött egy motorost, végleg eltiltották a vezetéstől

    Felfüggesztett fogházbüntetést kapott, emellett pedig végleg eltiltották a járművezetéstől azt a férfit, aki 2018 őszén elütött egy motorost Tokodaltárón. A kétkerekű járművel közlekedő személy maradandó sérüléseket szenvedett.

    Hídlap