Ellák

Hídlap

Korszerűsítik az ivóvízvezeték-hálózatot Verőcén

Ivóvízvezeték rekonstrukciós munkálatokat végeznek a következő hetekben Verőcén. A DMRV Duna Menti Regionális Vízmű Zrt. tájékoztatása szerint a kivitelezés július közepéig befejeződhet. Az önkormányzat által tervezett útfelújítások csak ezután kezdődhetnek el.

Hirdetések

A lakossági ellátást biztosító, korszerűtlen vezetékeket az Aradi, Bereg, Maros, Nyár, Temető és Zombori utcákban cserélik hosszútávon megbízható elemekre. A DMRV Zrt. az ARTIFEX Kft.-t bízta meg a kivitelezéssel. Az érintett utcákban június 14-én pénteken felmarják az útburkolatot, majd június 17-én az Aradi, a Maros és a Temető utcában elkezdik lefektetni az új csöveket.

A munka szakaszosan zajlik, az egyes műszakok végeztével ideiglenesen helyreállítják az utakat, így azok lassan, de járhatóak lesznek. A végleges helyreállítást az önkormányzat végezteti majd el.

(Fotó: boldoguljerden.blog.hu/TongRo Image Stock)

Hirdetések
  • Több mint 1,5 milliárd forintból újul meg a kismarosi kisvasút

    Több mint 1,5 milliárd forintból megújul a kismarosi kisvasút – jelentette be dr. Rétvári Bence, a térség országgyűlési képviselője kedden a kismarosi állomáson tartott sajtótájékoztatón. Az MTI tudósítása szerint a királyréti és kemencei múzeumvasút pályafelújítása mintegy 14 kilométeres szakaszt érint, ami egymilliárd forint ráfordítást igényel.

    Hídlap
  • Elütött egy motorost, végleg eltiltották a vezetéstől

    Felfüggesztett fogházbüntetést kapott, emellett pedig végleg eltiltották a járművezetéstől azt a férfit, aki 2018 őszén elütött egy motorost Tokodaltárón. A kétkerekű járművel közlekedő személy maradandó sérüléseket szenvedett.

    Hídlap