Autóbusz és személygépkocsi ütközött össze Tokodaltárón

Június 15-én szombaton 15 óra után személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt a 10-es főút tokodaltárói szakaszán - írja a police.hu. A rendőrség tájékoztatása szerint autóbusz és személygépkocsi ütközött össze, utóbbi sofőrje megsérült.

Június 15-én szombaton 15 óra után személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt a 10-es főút tokodaltárói szakaszán – írja a police.hu. A rendőrség tájékoztatása szerint autóbusz és személygépkocsi ütközött össze, utóbbi sofőrje megsérült.

Két nappal a csütörtöki karambol után (akkor egy nyerges vontató borult fel a kesztölci elágazásnál) ezúttal a forgalmas főút egy másik szakaszán, a tokodaltárói József Attila utcán történt baleset. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint az ütközés ereje akkora volt, hogy a kocsi vezetője beszorult. A helyszínre érkezők esztergomi és nyergesújfalui hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, majd feszítővágóval szabadították ki a sofőrt. A műszaki mentés idejére az utat teljes szélességben lezárták.

Kerülni a 117-es úton, vagy a Tokodaltáró és Esztergom-kertváros között húzódó földúton lehet.

(Fotó: Sabla Viktória/10-es út Facebook-csoport)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!