A Suzuki-gyár bejáratához láncolta magát az MSZP alelnöke

-Betelt a "büdös vizespohár" - ezekkel a szavakkal kezdte monológját Komjáthi Imre, az MSZP alelnöke, aki kedden láncolta oda magát az esztergomi Suzuki-gyár bejáratához. A politikus a Facebook oldalán élőben közvetítette a magánakcióját.

-Betelt a “büdös vizespohár” – ezekkel a szavakkal kezdte monológját Komjáthi Imre, az MSZP alelnöke, aki kedden láncolta oda magát az esztergomi Suzuki-gyár bejáratához. A politikus a Facebook oldalán élőben közvetítette a magánakcióját.

A vasarnap.hu a Pesti Srácok cikkére hivatkozva azt írja, hogy a „Munkát, kenyeret!” feliratú vörös pólót viselő Komjáthi Egy mindenkiért! (majd mondta, hogy mindenki úgy folytatja a mondatot, ahogy akarja) jeligével tette közre élő videóját.

A helyszínre érkező rendőröknek az igazoltatás során elmondta, hogy addig nem tágít, amíg nem beszélhet a gyár vezetőségével. A járőr ismertette, hogy a gyár területén, vagyis magántulajdonban lévő ingatlanon láncolta magát a kerítéshez, ezért felszólították, hogy fejezze be a tevékenységét. Az alelnök szabadulása után újabb videóban értékelte akcióját.

(Forrás: vasarnap.hu/Pesti Srácok)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!