Orsolya

Hídlap

Megvédték világbajnoki címüket a Fekete testvérek

Megvédte világbajnoki címét ifj. Fekete László és Fekete Miklós, kik az Esztergomban megrendezett Natúr Erősemberek Csapat Világbajnokságán képviselték Magyarországot. Az élményfürdőben rendezett sporteseményen népes közönség buzdította a Fekete fivéreket.

Hirdetések

A világ tizennyolc különböző országból érkezett versenyzők tíz darab, kétfős csapatot alkotva versengtek a világbajnoki címért. A mezőnynek öt versenyszámban kellett bizonyítania. A kőgolyóemelés, a traktorgumi forgatás, koffercipelés a hőség miatt sokat kivett a sportolókból, akiknek a későbbiekben egy vegyes versenyszámban és zárásként a három lépcsőfokos emelvénynél kellett bizonyítaniuk.

A stílusosan a magyar zászló színeinek megfelelő festést kapott súlyok közül a pirosat szinte mindenki felvitte a csúcsra, ugyanakkor a legnehezebb tömböt csak a Fekete testvéreknek sikerült. Bár a meleggel és a világ legjobb sportolóikkal találták szembe magukat, végül mégis a magyar csapat diadalmaskodott.

A címvédéssel ifj. Fekete László immár kilencszeres, míg testvére Miklós hétszeres világbajnoknak mondhatja magát. Az eredményhirdetés után a mezőny közös képre állt össze id. Fekete Lászlóval, a Világ Natúr Erős Emberek Szövetségének elnökével, aki hosszú időn keresztül Magyarország Legerősebb Embere volt.

A dobogósok rögtönzött doppingvizsgálaton vettek rész, a mintákat Ausztriában elemzik ki és néhány héten belül megérkezik az eredmény.

Hirdetések
  • Koronavírus miatt rendkívüli szünetet rendeltek el a Babits iskolában

    „Tájékoztatom a szülőket, hogy iskolánkban az Operatív Törzs 2020. október 21-22. napjára rendkívüli szünetet rendelt el, a koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében” – közölte Fazekas Bernadett intézményvezető az Esztergomi Babits Mihály Általános Iskola honlapján.

    Hídlap
  • Kozmetikusoknak tartott továbbképzést a kamara

    Negyvenen jelentkeztek arra a kozmetikus szakmai fórumra, melynek a Komárom-Esztergom Megyei Kereskedelmi és Iparkamara tatabányai székháza adott otthont – írja a KEMKIK. A járványügyi előírásokra maximálisan odafigyelve tartották meg az előadást. A meghirdetett program célját Pallos Jánosné, a kézműipari tagozat 2. résztagozati elnöke foglalta össze.

    Hídlap