Nárcisz

Hídlap

Négy autó tört össze hétfőn hajnalban Esztergomban

Hétfő hajnalban eddig ismeretlen okok miatt megrongálódott négy, a Kiss János altábornagy utcán parkoló személygépkocsi. Elsődleges információk szerint hajnali fél 4-kor egy férfi közlekedett az úton, aki elaludt a volánnál, járműve pedig letarolhatta a kocsikat.

Hirdetések

A nagy csattanásra ébredtek fel hétfőn hajnalban a tulajdonosok, majd az utcára lépve teljesen ledöbbentek. Autóik úgy néztek ki, mintha frontális balesetet részesei lettek volna. A motorháztető és az első lökhárító behorpadt, a hűtőfolyadék, a motorolaj pedig az aszfaltra folyt belőlük.

Dél körül haladtunk el az összeroncsolódott járművek mellett. Észrevettük, hogy az egyik még a bal első kereke is kitört, így nagy valószínűséggel a balesetet okozó sofőr a megengedett sebességnél jóval gyorsabban közlekedhetett. Nem lennénk meglepve, ha napokkal később a közösségi média segítségével kiderülne a sofőr kiléte és a rendőrök megtehetnék a szükséges lépéseket.

(Borítókép: pxhere.com)

Hirdetések
  • Hétfőtől a szórakozóhelyeken is viselnünk kell a maszkot

    A kormány hétfőtől a vendéglátásra és a szórakozóhelyekre is kiterjeszti a kötelező maszkhasználatot – jelentette be a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti központjának vezetőhelyettese a csütörtöki online sajtótájékoztatón.

    Hídlap
  • Facsemetéket ültettek el Dömösön

    Október 28-án, szerdán ültették el Dömösön, a falu központjában ültették el azokat a facsemetéket melyeket az Agrárminisztérium Településfásítási Programjában nyert el a községi önkormányzat. A feladatokból Szentpéteri Sándor erdőkért felelős helyettes államtitkár és dr. Völner Pál, a térség országgyűlési képviselője is szerepet vállalt.

    Hídlap