Lujza

Hídlap

Páratlan borokat kóstolhatunk meg a Tokodi Borúton

Június 28-29-én immár tizennegyedik alkalommal rendezik meg a Tokodi Borutat, amelyen finom nedűk, minőségi zene és igazi ínyencségek várják az érdeklődőket. A Tokodi Nagyvölgyben a Club 54 – Mamma Mia Show és többek között a Bon-Bon Együttes felel majd a hangulatért.

Hirdetések

A Bortours Programiroda szervezésében helyi és környékbeli bortermelők, valamint az ország távolabbi részeiről érkező pincészetek és még a farnadi borászok is tiszteletüket teszik a rendezvényen. A kóstolók helyszínéről minden évben térkép is készül, ugyanakkor az idei évben a környezettudatosság jegyében kevesebb papír alapú szórólapot nyomtatnak. A völgyben három helyszínen lesz elérhető az útvonaltérkép, ugyanakkor a QR kód olvasására alkalmas okostelefonnal rendelkező résztvevők az EgomNET által biztosített wifin keresztül bármikor elérhető lesz az online verzió.

Június 28-án már délután 16 órakor kinyitnak a pincék. 18 órakor az RHS DJ Team fellépésével kezdődik el a műsor, 20 órától a pop-rock dalokat saját feldolgozásban játszó Sidera Együttes szórakoztata a nagyérdeműt. Az esti órákban a Szolnoki Péter és Török Tamás nevével fémjelzett Bon-Bon örvendezteti meg a rajongóit, majd kifulladásig RHS Retro Video Disco-n mulathat a közönség.

Másnap, június 29-én, már 13 órától kóstolhatjuk a nedűket, 14 órától pedig arcfestéssel és csillámtetoválással várják a fiatalokat. 17 órától mozgásra csábítják a résztvevőket, kik Évivel Totalbody edzésen vehetnek részt. A Táti Koktél zenekar fellépése után Zöld Gábor közreműködésével latin zene és pop-rock slágerek csendülnek fel, majd a tokodi Pá-Di-Di Táncegyüttes mutatja be legújabb koreográfiáját. A nap fénypontja a Club 54 – Mamma Mia Showja lesz, majd péntekhez hasonlóan az RHS Retro Video Discoja zárja a napot és a rendezvényt.

(Fotó: Tokodi Borút)

Hirdetések
  • Elsodort egy kislányt Dorogon, helyszíni bírságot kapott a sofőr

    Ötvenezer forint helyszíni bírságot szabtak ki a rendőrök annak a járműnek a vezetőjére, aki március 1-jén késő délután elsodort egy gyalogost a Mária utca és Bécsi utca sarkánál található gyalogos-átkelőhelyen – tudtuk meg a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságtól.

    Hídlap
  • Lángra kapott egy dorogi családi ház tetőszerkezete

    Kigyulladt egy családi ház tetőszerkezete március 1-jén, hétfőn kora este Dorogon, a Bécsi úton – közölte a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. Az esztergomi hivatásos tűzoltókon kívül nyergesújfalui lánglovagok is a helyszínre siettek.

    Hídlap