Vendel

Hídlap

Zebegényi csapat részvételével startol el a strandlabdarúgó bajnokság

Titánium Alapítvány Zebegény Garvittax SE néven a Pest megyei sportegyesület is elindul a hétvégén startoló Magyar Strandfoci Bajnokságon. A csapat az első fordulóban három mérkőzést játszik. A Digi Sport 1 élőben közvetíti majd július 7-én a 10 órakor kezdődő, Lupa Beach elleni találkozót.

Hirdetések

A klub néhány héttel ezelőtt jelentette be, hogy idén is indítanak csapatot a strandfoci bajnokságban. Bár tavaly svájci, bolgár és finn válogatott játékosok is pályára léptek zebegényi szinekben, idén kizárólag honi sportolókkal töltik fel a keretet.

Siófokról Zebegénybe teszi át székhelyét Szabó Dániel U20-as magyar válogatott labdarúgó, aki 19 éves kora ellenére, a csapat egyik meghatározó tagja lehet. Ismerősöen cseng Bocsev Balázs neve is, aki régi-új játékosként immár nem csak a zebegényi futsal és nagypályás, hanem a strandfoci alakulatban is eredményes játékkal rukkolhat elő. Szintén a klubot választotta Bullás Imre magyar válogatott strandlabdarúgó is, aki többször szerepelt a Final Fourban, 70 elsőosztályú strandfoci találkozón pedig 46 gólt szerzett.

A csapat az első fordulóban a Titánium Alapítvány kezdeményezésére az egerszóláti árvízben mindenét elvesztő család számára gyűjtenek adományokat, amellyel kapcsolatban bővebben itt lehet tájékozódni. Szeretnék megmutatni, hogy nem csak a pályán számítanak összetartó közösségnek, hanem a bajban is segítő kezet tudnak nyújtani.

Az idei pontvadászat központja Siófokról Budakalászra költözik, a fordulókat és a döntőt is a Lupa-tó strandján rendezik meg. A Zebegény július 6-án 13:45-től a DEAC-cal találkozik, június 7-én 10 órától a Lupa Beach, majd 12:30-tól az Újhartyán csapata következik.

Borítókép: csakfoci.hu)

Hirdetések
  • Koronavírus miatt rendkívüli szünetet rendeltek el a Babits iskolában

    „Tájékoztatom a szülőket, hogy iskolánkban az Operatív Törzs 2020. október 21-22. napjára rendkívüli szünetet rendelt el, a koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében” – közölte Fazekas Bernadett intézményvezető az Esztergomi Babits Mihály Általános Iskola honlapján.

    Hídlap
  • Kozmetikusoknak tartott továbbképzést a kamara

    Negyvenen jelentkeztek arra a kozmetikus szakmai fórumra, melynek a Komárom-Esztergom Megyei Kereskedelmi és Iparkamara tatabányai székháza adott otthont – írja a KEMKIK. A járványügyi előírásokra maximálisan odafigyelve tartották meg az előadást. A meghirdetett program célját Pallos Jánosné, a kézműipari tagozat 2. résztagozati elnöke foglalta össze.

    Hídlap