Dömötör

Hídlap

Ketten sérültek meg szerdán a Vaskapui úton

Egy 41 éves tatabányai sofőr és utasa sérült meg szerda délután az esztergomi Vaskapui úton. A rendőrség tájékoztatása szerint a Kawasaki típusú motorkerékpár egy jobbra ívelésű kanyarban megcsúszott, és felborult. Piliscséven pedig egy idős férfi hajtott árokba.

Hirdetések

Racsné Galambos Gréta rendőr százados, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense megkeresésünkre elmondta, hogy a tatabányai motoros és utasa a hegyről lefelé, a Bánomi lakótelep irányába közlekedett, amikor bekövetkezett a baleset.

Piliscsévről szerdán kaptunk értesítést, miszerint a Béke utcában egy idős helyi lakos borult árokba. A rendőrségtől megtudtuk, hogy egy 88 éves férfi elektromos kerekesszékkel közlekedett, majd eddig tisztázatlan körülmények között árokba hajtott. Ugyanakkor megjegyezték, hogy utóbbi eset nem minősült közlekedési balesetnek.

(Fotók: police.hu)

Hirdetések
  • Az esztergomi futballklub több stábtagja is karanténba került

    A stábtagok közül többen is karanténba kerültek, ezért elmaradnak az edzések, illetve a mérkőzések – közölte hivatalos oldalán az FC Esztergom. A vírus megállítása érdekében másfél hétig zárva lesz a futball centrum is. A klub közleményét változatlan formában tesszük közzé. „Kedves Szülők , Játékosok! Sajnálattal közöljük, hogy stábtagjaink közül többen is karanténban vannak jelenleg. A …

    Hídlap