Alfonz

Hídlap

Árokba csapódott egy autó Bajna határában

Letért az 1119-es útról és árokba csapódott egy személygépkocsi Bajna és Héreg között. A szerpentin közelében történt balesetben egy jármű volt érintett, amelyben hárman utaztak. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint ők mindannyian saját erejükből szálltak ki az autóból.

Hirdetések

A riasztást követően a bajnai hivatásos tűzoltók érkeztek a helyszínre. Az egység a műszaki mentés alkalmával áramtalanította a járművet. Racsné Galambos Gréta rendőr százados, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense megkeresésünkre elmondta, hogy a Ford típusú személygépkocsi sofőrje és az utasok is megsérültek a balesetben.

A Bajna és Héreg között történt balesettel kapcsolatban a jelenlegi információ szerint egy Ford típusú személygépkocsi egy kanyarban lesodródott az útról és árokba hajtott. A gépkocsiban a sofőr mellett két személy utazott, mindhárman megsérültek a balesetben. A helyszínelés jelenleg folyamatban van.

Az 1119-es út térségünk egyik legveszélyesebb útszakasza, a Bajna és Héreg közötti szerpentinen, illetve annak közvetlen közelében gyakran történnek balesetek. A motorosok előszeretettel járják végig a kanyarokat és tesztelik tudásukat a veszélyes útszakaszon. A Dorogi Rendőrkapitányság 2018-ban helyezett el figyelmeztető táblákat az út mentén, bízva abban, hogy kevesebb baleset következik be a kanyarokban.

Hirdetések
  • Szűk körben emlékeztek meg Esztergom felszabadításáról

    Minden októberben megemlékeznek Esztergomban III. Sobieski János lengyel királyról, illetve a törökök városból való kiűzésének időpontjáról. Idén a vírushelyzet miatt szerény körülmények között hajtottak fejet a dicső győzelem emléke és a hős uralkodó szobra előtt.

    Hídlap
  • Héregnél kapcsolták le az annavölgyi gyorshajtót

    Kis híján a megengedett sebesség kétszeresével közlekedett az az annavölgyi lakos, akit október 29-én Héregnél állítottak meg a tatabányai járőrök – írja a police.hu A 24 éves férfi a megengedett 50 kilométer/órás tempó helyett 96 kilométer/órával száguldozott.

    Hídlap