Alfonz

Hídlap

Megrázó részletek derültek ki a nagymarosi tragédiával kapcsolatban

Egyre több információ lát napvilágot a nagymarosi kompkikötőnél vasárnap este történt tragédiával kapcsolatban. A Bors úgy tudja, hogy az autó sofőrje ételt rendelt, miközben testvére, a kocsiban ülő mozgáskorlátozott férfi kiengedte a kéziféket. A lap szerint Zoltán többször önkezével akart véget vetni életének.

Hirdetések

A lap megírta, hogy az autó 44 éves vezetője vasárnap találkozott a bentlakásos otthonban élő öccsével, aki autoimmun betegségben szenvedett. A család két tagja közös programra készült, ezért a nagymarosi komphoz utaztak. A Borsnak nyilatkozó sofőr elmondta, hogy ételt vásárolt és kávét szeretett volna inni, amikor meghallotta, hogy az autó elindult a víz felé. Ő behúzta a kéziféket, ezért úgy vélte, hogy testvére engedhette ki azt. Mire odaért, a kocsi már a Dunában volt és hiába siettek egy fiatallal öccse segítségére, nem tudták kimenteni őt.

Csaba szerint 5 évvel fiatalabb testvére végstádiumú sclerosis multiplexben és epilepsziában is szenvedett. Nyolc éve már csak tolószékkel tudott közlekedni és nehezen kommunikált. Állapota folyamatosan romlott, ezért Zoltán másfél éve bekerült egy otthonba.

A lap úgy tudja, hogy a szemtanúk nem látták a bajba jutott férfin azt, hogy szabadulni próbált volna. Továbbá azt is kiderítették, hogy Zoltán többször önkezével akart véget vetni életének. A vasárnap esti tragédiáról portálunk is beszámolt: a helyszínre érkezett tűzoltók drótkötéllel húzták ki az Opelt a folyóból.

(Fotó: Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság)

Hirdetések

  • Szűk körben emlékeztek meg Esztergom felszabadításáról

    Minden októberben megemlékeznek Esztergomban III. Sobieski János lengyel királyról, illetve a törökök városból való kiűzésének időpontjáról. Idén a vírushelyzet miatt szerény körülmények között hajtottak fejet a dicső győzelem emléke és a hős uralkodó szobra előtt.

    Hídlap
  • Héregnél kapcsolták le az annavölgyi gyorshajtót

    Kis híján a megengedett sebesség kétszeresével közlekedett az az annavölgyi lakos, akit október 29-én Héregnél állítottak meg a tatabányai járőrök – írja a police.hu A 24 éves férfi a megengedett 50 kilométer/órás tempó helyett 96 kilométer/órával száguldozott.

    Hídlap