Szöges falécek és bútordarabok borították a Bajna és Zsámbék közötti utat

Szögekkel teli falécekre és "elhagyott" szekrénydarabokra hívta fel a figyelmet egy bajnai lakos a közösségi oldalán. A hölgy elmondása szerint az 1105-ös úton haladva defektet is kapott. Egy férfi pedig arról számolt be, hogy a nyomok a Klapka György utcáig vezetnek.

Szögekkel teli falécekre és “elhagyott” szekrénydarabokra hívta fel a figyelmet egy bajnai lakos a közösségi oldalán. A hölgy elmondása szerint az 1105-ös úton haladva defektet is kapott. Egy férfi pedig arról számolt be, hogy a nyomok a Klapka György utcáig vezetnek.

Eddig ismeretlen okból kifolyólag július 23-án, kedden este falécek és szekrénydarabok lepték el a Bajnáról Zsámbékra vezető utat. A jelenséggel kapcsolatban a közösségi oldalakon hívták fel a figyelmet: volt, aki a ruhák tárolására alkalmas bútordarab ajtóját találta meg. A központhoz közeli utcában pedig fenyőfa talpot találtak.

Bár a szituáció rendkívül furcsa, senki sem sejt szándékosságot az eset mögött. Amint újabb információkhoz jutunk, azokat egy újabb cikkben közöljük. Addig is vezessen mindenki óvatosan!

(Fotó: Gacsádi Imre)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!