Játszóteret építenek a dorogi Borbála lakótelepen

A dorogi Eötvös iskolával szemben található területen épül fel a város új, biztonságos játszótere - olvasható az önkormányzat közösségi oldalán. A gyermekek számára csúszdát, többféle hintát - például fészekhintát és homokozot telepít a területre a kivitelező.

A dorogi Eötvös iskolával szemben található területen épül fel a város új, biztonságos játszótere – olvasható az önkormányzat közösségi oldalán. A gyermekek számára csúszdát, többféle hintát – például fészekhintát és homokozot telepít a területre a kivitelező.

Az önkormányzat kérésére az ütéscsillapító burkolatra telepítendő játszóeszközök fölé árnyékolókat is elhelyeznek majd a gyerekek erős napsugárzás elleni védelme érdekében. A felnőtteknek pihenőpadokat helyeznek el a játszótér mellett. Dr. Tittmann János polgármester és a körzet képviselője, Schiszler Krisztina július 23-án megnézték a munkálatok jelenlegi állását. A játszóteret a tervek szerint már a nyár végén birtokba vehetik a gyerekek.

A Jubileum téri nagy játszótér, valamint a Gorkij utcában található “EU-s játszótér” után újabb parkot vehetnek igénybe a kisgyermekes családok.

(Forrás: Dorogi önkormányzat Facebook oldal)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!