Megszűnik a Széna téri buszállomás

Augusztus 10-től megszűnik a budapesti Széna téri autóbusz-állomás - írja a Volánbusz. A tájékoztatás szerint a Zsámbéki-medence felé közlekedő autóbuszok a Széll Kálmán térről, a Dékán utca kereszteződésénél kijelölt megállóhelyekről indulnak. A változás a bajnai és sárisápi járatokat is érinti.

Augusztus 10-től megszűnik a budapesti Széna téri autóbusz-állomás – írja a Volánbusz. A tájékoztatás szerint a Zsámbéki-medence felé közlekedő autóbuszok a Széll Kálmán térről, a Dékán utca kereszteződésénél kijelölt megállóhelyekről indulnak. A változás a bajnai és sárisápi járatokat is érinti.

A Zsámbéki-medencéből érkező autóbuszok tehát augusztus 10-től a Széll Kálmán térre futnak be. Az utolsó, Széna téri járat aznap 0:05-kor hagyja el a megszűnő állomást. A változás értelmében az 1-es kocsiállásról a 781-es, 782-es, 783-as, 784-es, 785-ös, 786-os, 787-es, 789-es és 791-es viszonylaton közlekedő járatok indulnak majd. A célállomások: Budapeszi, Páty, Biatorbágy, Zsámbék, Mány, Szomor, Gyermely, Bicske, Bajna, Nagysáp, Herceghalom.

A 2. számú kocsiállásról a 793-as, 794-es és 795-ös buszok indulnak. Célállomások: Budakeszi, Páty, Zsámbék, Telki, Perbál, Budajenő és Tök.

A Volánbusz felhívja az utasok figyelmét arra, hogy az autóbuszokra csak előre megváltott menetjeggyel vagy bérlettel szállhatnak fel, melyeket a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) ügyfélközpontjában 5:30 és 22:00 között, illetve automatákból vásárolhatnak meg.

(Borítókép illusztráció, térkép: Volánbusz)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!