Nárcisz

Hídlap

Kia és BMW típusú autók ütköztek össze a táti úton

Két autó ütközött össze augusztus 5-én, hétfőn délután a 117-es és a 11-es út kereszteződésében. Információink szerint azért következett be a baleset, mert az egyik jármű nem adta meg a másiknak az elsőbbséget. Úgy tudjuk, hogy két ember megsérült, akiket az esztergomi kórházba szállítottak.

Hirdetések

Bár az első információk még arról szóltak, hogy a BMW vezetője volt a hibás, a szemtanúk elmondása szerint a 117-es úton Tát felől érkező Kia sofőrje nem adott elsőbbséget a BMW-nek. Az Esztergom-kertváros felől Tát felé közlekedő BMW elé szinte az utolsó pillanatban fordult be a KIA. A két jármű összeütközött, a balesetet okozó KIA pedig meg is pördült. Úgy tudjuk, hogy mindkét jármű sofőrjét kórházba szállították.

A kereszteződésben a helyszínelés ideje alatt rendőrök irányították a forgalmat. A szürke színű Kia Cerato típusú jármű szélvédője berepedt, lökhárítója összetört. A másik, BMW márkájú kocsinak szintén az eleje sérült meg.

(Fotó: beküldött kép)

Hirdetések
  • Hétfőtől a szórakozóhelyeken is viselnünk kell a maszkot

    A kormány hétfőtől a vendéglátásra és a szórakozóhelyekre is kiterjeszti a kötelező maszkhasználatot – jelentette be a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti központjának vezetőhelyettese a csütörtöki online sajtótájékoztatón.

    Hídlap
  • Facsemetéket ültettek el Dömösön

    Október 28-án, szerdán ültették el Dömösön, a falu központjában ültették el azokat a facsemetéket melyeket az Agrárminisztérium Településfásítási Programjában nyert el a községi önkormányzat. A feladatokból Szentpéteri Sándor erdőkért felelős helyettes államtitkár és dr. Völner Pál, a térség országgyűlési képviselője is szerepet vállalt.

    Hídlap